Wie ben ik

Beste ouders,

Ik ben Petra Bronneberg- Nelissen (1969)  getrouwd en moeder van twee zonen ( 1997, 1998) en een dochter (2001).

Ik heb meer  dan 20 jaar in het basisonderwijs gewerkt, na afronding van de Pabo, en heb ervaring in alle groepen.

Tijdens mijn werk heb  ik ervaren dat als kinderen niet lekker in hun vel zitten ze tijdens het leren vaak vastlopen.

Dit sociaal- emotionele aspect bleef me zo boeien dat ik de opleiding kindercoach bij BGL in Eindhoven ben gaan volgen.  In juni 2014 ben ik hier afgestudeerd.

Ik heb daarna de opleiding ”Ik leer leren” gevolgd om kinderen van groep 7, 8 en brugklas te begeleiden in hoe ze het leren kunnen aanpakken. Ik weet uit ervaring van mijn kinderen en hun vrienden dat het “hoe ga ik dat allemaal doen met dat huiswerk?” vaak een struikelblok is en dat ze daar  hulp bij kunnen gebruiken om hier hun weg in te vinden.

Verder heb ik de master  “EFT”  , de opleiding “Rots en Water”, de cursus  “Omgaan met verlies” en modules van “Opvoedopstellingen” gevolgd.

De opleiding psychosociale basiskennis heb ik in juli 2016 afgerond.

In januari  2017 heb ik workshop dagen gevolgd  Emotioneel in Balans en de reversie methode.

In juni  2017 heb ik de opleiding Talent coaching afgerond om nog meer met kinderen en ouders te kijken naar de talenten en hoe je deze talenten kunt inzetten in je dagelijks leven, op school  en thuis.

In september 2017 ben ik gestart  met de opleiding Talent Compass. Een vervolg op de opleiding Talent coaching. Met de Talent Compass krijg je een “handleiding” voor je kind, puber of van jezelf. Je krijgt een beeld van je talenten en drijfveren. Dit kan behulpzaam zijn bij specifieke opvoedings- en leervragen, maar ook bij profiel of studiekeuze.In 2018/2019 heb ik de opleiding Talent in Therapie gevolgd.  Voor meer informatie zie :  http://www.talentcompass.nl

Ik heb mijn eigen Kinderpraktijk Be Heppie aan huis.